Ahoy, maatjes!

ipaq_5450Kapitein Vorkbaard heet u welkom. De koude wateren van de ICT is waar de kapitein in zeilt. De vaart leidt meestal langs de eilanden van Win32. Af en toe gaat de reis door de baai van BSD en een enkele keer de Straat van Ubuntu. Een uitzonderlijke keer steeds vaker ziet de bemanning de GNU’s grazen langs de kust van Linux. We varen met een grote boog om alles wat met een i begint heen, behalve om de iPaq.

Omdat ik mijn hoofd in de harige berg die Linux heet gestoken heb en er nu tot aan mijn navel in zit, vond ik het nodig om mijn digitale avonturen te documenteren. Documentatie is altijd handig en misschien heeft iemand anders er ook nog eens wat aan.

Iedereen die vanuit de Windows-hoek naar Linux gaat, kan ik als tips meegeven om veel koffie te drinken en een baard te groeien. Dit zijn prima bezigheden tijdens het Googlen.

» Vorkbaard is uitvinder van het internationale schetengeluidsymbool: 3< en de Cornholio-smiley: |_[0_/ en voorzitter van de Nederlandse pseudospotvereniging.

————–
Niezen is nie zen.

Dit is geen anagram. Ga maar na.

Ode aan de brie:
Brie, brie
Zo istie d’r, zo nie.

Schrijven is schr.

Moordrecht: license to kill

hendrik@evergreen-benelux.nl <– dit is een botjesmagneet.

Back to Top